Iskanje
Vse kategorije
  Menu Close
  Nazaj

  Čista, urejena in negovana koža

  Čista, urejena in negovana koža

  Vsaka ženska si želi lepe in negovane kože obraza, vendar je njena nega, predvsem pozimi, lahko precej zahtevna. Iz tega razloga smo za vas pripravili nasvete, kako z malo truda pridobite zavidanja vredno kožo. 

   

  Redno uporabljajte vlažilne kreme za obraz

  Občutljiva koža je zelo ranljiva in bo še toliko bolj cenila redno nego, ki bo preprečila preveliko izgubo vlage. K razdraženosti pripomorejo tudi vplivi iz okolja, kot so onesnaženost zraka in veter. Zato si kožo redno mažite zjutraj in zvečer. Byotheina vlažilna 24 urna krema iz arganovega olja in morskega kolagena je bogata z antioksidanti in vitamini, ki bodo vašo kožo nahranili, navlažili in naredili bolj elastično.

   

  Za čiščenje kože in odstranjevanje make-upa uporabljajte čistilno mleko

  Če imate suho in občutjivo kožo, je čistilno mleko pripomoček, ki ga nujno potrebujete v vaši dnevni rutini čiščenja obraza, saj ima številne pomirjujoče, obnavljajoče in vlažilne lastnosti. Sprobajte Byotheino čistilno mleko, ki nežno a učinkovito odstrani vse nečistoče, kože ne draži, dodana Aloa Vero pa jo še dodatno navlaži in pomiri.

   

  Uporabljajte maske za obraz

  Vsaj enkrat tedensko uporabljajte masko za obraz. Maske za obraz še dodatno vlažijo obraz, učvrstijo kožo, preprečujejo nepravilnosti ter poskrbijo za enakomerno polt. Poskusite Byotheino pomirjujočo masko za občutjivo kožo s hladno stiskano barbarsko figo, vsestransko Aloe Vero in kamilico, s pomočjo katere bo koža vašega obraza nahranjena, navlažena in prijetno mehka na otip.

   

  Komentarji
  Oddajte komentar Zapri