Iskanje
Vse kategorije
  Menu Close
  Nazaj

  Kako si doma pobarvati lase

  Kako si doma pobarvati lase

  Četudi so zaradi trenutnih razmer frizerski saloni zaprti, še ne pomeni, da ne morete imeti popolne barve las. Zelo enostavno se lahko pobarvate namreč tudi doma. 

  Preden začnete si pripravite vse pripomočke, ki jih potrebujete, oblecite manj občutljiva oblačila in nadenite rokavice. Prav tako je pomembno, da preden se lotite barvanja las opravite alergijski test po priloženih navodilih. To enostavno naredite tako, da barvo nanesete na notranjo stran zapestja in počakate nekaj minutk. Če vas predel kamor ste barvo nanesli začne srbeti in dobite izpuščaje, se raje ne lotite barvanja. Če pa se to ne zgodi, pa se lahko barvanje prične :)


  Pred začetkom pa še nasvet – barvo nanestite na mastne, neoprane lase, saj naravna maščoba lasišča zaščiti lasna vlakna. 


  In kako se lotiti barvanja:

  • da boste dosegli enakomerno barvo od korena do konic, morate najprej pobarvati narastek. Začnite pri zatilju, kjer so lasje najdebelejši in nadaljujte ob robu obraza, nato pa še na vrhu glave
  • nato pobarvate narastek, razčesite barvo še na ostalo dolžino las in konice.  
  • kolikor so lasje dolgi do ramen (srednje dolgi paž), je dovolj ena barva za lase, če pa so lasje daljši, potem je bolje kupiti dve
  • najpomembnejše je, da vedno upoštevate čas, ki je predpisan za delovanje barve, da las nepotrebno ne izpostavljate. Barva lahko med postpkom barvanja spremeni odtenek, a brez skrbi, to je povsem normalno.

  Enostavno, kajne? :) 


  V naši trgovini ponujamo več kot 500 različnih odtenkov, profesionalnih blagovnih znamk. Svoj odtenek pa lahko naročite s sporočilom na info@estela.si ali vsak dan od ponedeljka do petka na telefonski številki 01 585 28 90.

  Komentarji
  Oddajte komentar Zapri