Iskanje
Vse kategorije
  Menu Close
  Nazaj

  Lepi nohti so sestavni del popolnega outfita

  Lepi nohti so sestavni del popolnega outfita

  Lepo urejeni nohti so želja vsake ženske. Z uporabo permanentnih lakov lahko imate brezhibno urejene nohte z minimalnim trudom. In to kar za 2-3 tedne.

  V naši trgovini ponujamo permanetne Faby lake, ki so izdelani iz najkakovostnejših sestavin, niso testirani na živalih in ne vsebujejo kemikalij, ki škodujejo zdravju. Izbirate pa lahko med več kot 80 različnimi odtenki.


  Zakaj uporabljati permanentne lake? 

  Uporaba permanentnih lahkov je zelo priljubljena, ker z njihovo uporabo nohta ne poškodujete. Povrhnjice nohta ne poškodujete niti takrat, ko permanentni lak odstranjujete, saj ga ni treba piliti. Nasprotno, uporaba permanentnih lakov nohte še dodatno zaščiti pred zunanjimi vplivi, prav tako pa lak prekrije noht in zakrije vse morebitne nepravilnosti na njem.

  Lak je obstojen tudi do treh tednov

  Se bojite, da se boste v tem času naveličali izbrane barve? Brez skrbi, permanentega laka ni potrebno odstraniti, čezenj enostavno nanesete drug lak, ki ga pozneje odstranite z odstranjevalcem laka za nohte, ne da bi poškodovali gelish. Preprosto kajne?

  Velika izbira barv

  V naši spletni trgovini ponujamo več kot 80 različnih odtenkov! Nanos permanentnega laka pa je enostaven in zelo hiter. Lak se posuši prej kot v minuti pod UV lučko. Tudi te ponujamo v naši trgovini.  Preverite ponudbo.

  Komentarji
  Oddajte komentar Zapri