Iskanje
Vse kategorije
  Menu Close

  Delovni stoli

  Prikaži kot Mreža Seznam
  Razvrsti po
  Prikaži na stran
  Delovni stol Rollercoaster Eccentric - srebrn

  Delovni stol Rollercoaster Eccentric - srebrn

  Kromiran usnjen delovni stol v obliki sedla. Z visoko kakovostnim oblazinjenjem za maksimalno udobje. Luksuzen izgled s kromiranim pdnožjem in ročko. RollerCoaster kolesa so narejena tako, da se lasje vanj ne zapletajo in imajo prav tako kromiran izgled.
  260,00€
  Delovni stol z naslonjalom Weelko Ergo

  Delovni stol z naslonjalom Weelko Ergo

  Delovni stol z naslonjalom v obliki U, ki se popolnoma prilagaja hrbtenici in daje oporo tudi spodnjemu delu hrbtišča. Vrtljiv stol 360°. Višina sedišča se pilagaja višini 44cm - 54cm.
  185,00€
  Delovni stol Weelko Organic

  Delovni stol Weelko Organic črn/bel

  Delovni stol Organic. Eleganten in ergonomičen stol oblikovan v obliki sedla za maksimalno udobje. Opremljen z dvižno-spustnim sistemom. Sedišče oblazinjeno in oblečeno v umetno usnje. Enostavno za čiščenje. Kromirano podnožje. Na voljo v beli ali črni barvi.
  160,00€
  Delovni stol z naslonjalom Weelko Organic Plus

  Delovni stol z naslonjalom Weelko Organic Plus črn/bel

  Delovni stol Organic Plus. Eleganten in ergonomičen stol oblikovan v obliki sedla z naslonjalom za maksimalno udobje. Opremljen z dvižno-spustnim sistemom. Sedišče in naslon oblazinjeno in oblečeno v umetno usnje. Enostavno za čiščenje. Kromirano podnožje. Na voljo v beli ali črni barvi.
  199,00€
  Delovni stol Weelko Fast

  Delovni stol Weelko Fast črn/bel

  Praktičen stol oblikovan z ravnim okroglim sediščem. Narejen iz kakovostne in udobne pene v debelini 7,5cm. Opremljen z dvižno-spustnim sistemom za nastavljanje višine sedišča. Sedišče oblečeno v umetno usnje, enostavno za čiščenje. Kromirano podnožje. Na voljo v črni ali beli barvi.
  119,00€
  Delovni stol z naslonom Weelko Fast Plus črn/bel

  Delovni stol z naslonom Weelko Fast Plus črn/bel

  Eleganten stol oblikovan z ravnim okroglim sediščem z naslonjalom. Narejen iz kakovostne in udobne pene v debelini 7,5cm. Opremljen z dvižno-spustnim sistemom za nastavljanje višine sedišča. Sedišče in naslon oblečeno v umetno usnje, enostavno za čiščenje. Kromirano podnožje. Na voljo v črni ali beli barvi.
  204,00€
  Delovni stol Weelko Practi - bel

  Delovni stol Weelko Practi - bel

  Praktičen stol z upognjenim sediščem za maksimalno udobje. Opremljen z dvižno-spustnim sistemom za nastavljanje višine sedišča. Sedišče oblečeno v umetno usnje, enostavno za čiščenje. Kromirano podnožje.
  93,00€
  Delovni stol z naslonom Weelko Practi Plus - bel

  Delovni stol z naslonom Weelko Practi Plus - bel

  Praktičen stol z naslonjalom z upognjenim sediščem za maksimalno udobje. Opremljen z dvižno-spustnim sistemom za nastavljanje višine sedišča. Sedišče in naslov oblečena v umetno usnje, enostavno za čiščenje. Kromirano podnožje.
  190,00€
  Delovni stol AGV Lollo - črn

  Delovni stol AGV Lollo - črn

  Delovni stol priznane Italijanske znamke za profesionalno opremo AGV Group. Delovni stol oblikovan v obliki sedla. Kromirano podnožje z dvižno spustnim sistemom. Na voljo v črni barvi.
  196,40€
  Delovni stol Weelko Brando

  Delovni stol Weelko Brando

  Delovni stol v obliki sedla. Kromirano podnožje. Mehko oblazinjen, prevleka iz umetnega usnja. Enostaven za čiščenje. Dvižna pumpa, nastavljiva višina stola 44cm - 58cm.
  140,00€
  Delovni stol Rollercoaster Eccentric - zlat

  Delovni stol Rollercoaster Eccentric - zlat

  Kromiran usnjen delovni stol v obliki sedla z visokokakovostno peno za maksimalno udobje. Luksuzen videz s kromiranim podnožjem in ročko. RollerCoaster visokokakovostna kolesa so narejena tako, da se lasje vanj ne zapletajo in imajo prav tako kromiran izgled. Stol je zlate barve.
  260,00€