Iskanje
Vse kategorije
  Menu Close

  Naročila, plačila, dostava

  Naročilo:

  Najprej poiščite in določite izdelek, ki ga želite kupiti. Lahko uporabite seznam kategorij v levem stolpcu ali iskanje zgoraj. Zaradi boljše preglednosti lahko določite ponujene filtre. Če poznate ime izdelka, ki ga želite kupiti lahko ime izdelka vnesete v polje za iskanje na vrhu spletnega mesta.

  Ko izberete izdelek in njegovo velikost in količino, uporabite gumb ''v košarico''. Nato lahko nadaljujete z nakupovanjem ali pa preidete na blagajno, kjer vnesete potrebne podatke, kot so naslov, način plačila, itd.

  Potrdite naročilo.

   

  Plačila:

  Plačilo je možno po povzetju, s plačilnimi ali kreditnimi karticami, s PayPal računom ali po predračunu.

  Pri plačevanju po predračunu se sklicujte na podatke:

  Estela d.o.o.
  Francoska 7
  1000 Ljubljana
  Slovenija
  TRR.: 03171-1000782190

  ID številka za DDV: SI45349541

  Za pomoč nas pokličite na telefonsko številko 01 585 289 ali nam pišite na info@estela.si

   

  Dostava:

  Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Ob dobavi mora uporabniku nuditi še dodatne informacije glede pravice do odstopa, predvsem pogoje in način izvršitve same pravice. Zagotoviti mora vse potrebne informacije glede naslova, kamor se uporabnik lahko obrne v primeru pritožbe in informacije glede garancij ter servisa oziroma drugih storitev po zaključku pogodbe.

  Dostava se opravi preko GLS po veljavnem ceniku na dan nakupa.

  Možen tudi osebni prevzem v določenem terminu v trgovinah Estela BTC Ljubljana ali Estela Europark Maribor.

  Podjetje posluje na območju Republike Slovenije. Izdelke po dogovoru pošiljamo tudi v tujino. Pokličite nas na 01 585 2890 ali nam pišite na info@estela.si.