Iskanje
Vse kategorije
  Menu Close
  RSS

  Blog

  Nasveti za razvajanje doma
  Komentarji (0) Nasveti za razvajanje doma
  Sedaj, ko imamo malo več časa zase, je prav, da go dodobra izkoristimo. Razvajajte se in iz trenutne situacije poskusite izvleči kaj dobrega.
  Kako si doma pobarvati lase
  Komentarji (0) Kako si doma pobarvati lase
  Četudi so zaradi trenutnih razmer frizerski saloni zaprti, še ne pomeni, da ne morete imeti popolne barve las. Zelo enostavno se lahko pobarvate namreč tudi doma.
  Čista, urejena in negovana koža
  Komentarji (0) Čista, urejena in negovana koža
  Vsaka ženska si želi lepe in negovane kože obraza, vendar je njena nega, predvsem pozimi, lahko precej zahtevna. Iz tega razloga smo za vas pripravili nasvete, kako z malo truda pridobite zavidanja vredno kožo.
  Lepi nohti so sestavni del popolnega outfita
  Komentarji (0) Lepi nohti so sestavni del popolnega outfita
  Lepo urejeni nohti so želja vsake ženske. Z uporabo permanentnih lakov lahko imate brezhibno urejene nohte z minimalnim trudom. In to kar za 2-3 tedne.
  Nega las pozimi
  Komentarji (0) Nega las pozimi
  Tako kot poletje je tudi zima letni čas, ki našim lasem ne prizanaša. Hladno vreme, veter, dež, sneg, ogrevanje in suh zrak… vse to lahko povzroči suhe lase in prhljaj. Kako jih torej negovati, da do tega ne pride?
  5 korakov do zdravih in sijočih las
  5 korakov do zdravih in sijočih las
  Ne dovolite, da vas kdo ustavi na vaši poti – še posebej, ko gre za vaše lase. Naj vaši lasje po poletju zasijejo v vsem svojem sijaju! V poletnih mesecih je lahko čutiti kako se naši lasje maščujejo. Vročina, sončni žarki, slana voda,… vse to so razlogi, da so naši lasje suhi in neukrotljivi. Naj bo konec poletja, začetek zdravih in sijočih las.
  Vse o novem sušilniku za lase Dyson SupersonicTM Professional
  Vse o novem sušilniku za lase Dyson SupersonicTM Professional
  Sušilnik za lase Dyson SupersonicTM Professional je izdelan tako, da je lahek in udoben za uporabo.
  6 enostavnih načinov, da bodo vaši lasje rastli hitreje
  6 enostavnih načinov, da bodo vaši lasje rastli hitreje
  Nekaterim so dolgi hitro rastoči lasje enostavno prirojeni… Če niste med njimi imamo za vas 6 hitrih nasvetov kaj storiti, da bojo vaši lasje rastli hitreje.