Iskanje
Vse kategorije
  Menu Close
  RSS

  Blog

  10 stvari, ki uničuje vaše lase.. pa tega verjetno sploh niste vedeli!
  Komentarji (0) 10 stvari, ki uničuje vaše lase.. pa tega verjetno sploh niste vedeli!

  Naši lasje so vsak dan izpostavljeni različnim dejavnikom in stresu, kar lahko sčasoma povzroči poškodbo las ter dolgočasne in lomljive lase. Nekatere slabe navade hitro prepoznamo in se jih zavedamo, druge pa so prisotne pa za njih spoh ne vemo oz se ne zavedamo, da so za naše lase te navade lahko ...

  Prihaja poletje, morje in sonce... Kako poskrbeti za svoje lase?
  Komentarji (0) Prihaja poletje, morje in sonce... Kako poskrbeti za svoje lase?

  Pred vrati je poletje, vroči poletni dnevi, morska voda in bazen... Se že veselite? Mi definitivno se!

   

  Poletje prinaša veliko radosti, prostih dni, zagorelo polt ter suhe in izsušene lase. Tako kot za kožo, poskrbite to poletje tudi za svoje lase, nahranite jih s produkti, ki so ustvarjeni poseb...

  Prepoznate svoj tip las in lasišča? Izberite prave izdelke za vaš tip las
  Komentarji (0) Prepoznate svoj tip las in lasišča? Izberite prave izdelke za vaš tip las

  Ne glede na to ali so vaši lasje suhi, mastni, razcepljeni, zdravi, sijoči, ravni ali kodrasti, si vaši lasje zaslužijo spoštovanje in ustrezno nego. Slaba izbira izdelkov nam vzame le čas in denar. Ker tega ne želimo, vam z veseljem pomagamo pri izbiri pravih izdelkov za vaše lase.

   

   Prepoznajte...

  Kako izbrati najboljše olje za lase za vaš tip las
  Komentarji (0) Kako izbrati najboljše olje za lase za vaš tip las

  Olja za lase so v zadnjem čas postal nepogrešljiv del nege las. Olja za lase dajejo sijaj, mehkobo in zdrav videz našim lasem. Naredijo čudež pri vseh vrstah in tipih las. Lahko jih uporabite kot dodaten sloj za hidracijo las ali pa kot piko na i pri končnemu videzu vaše pričeske. Olja za lase niso ...

  Nasveti za razvajanje doma
  Komentarji (0) Nasveti za razvajanje doma
  Sedaj, ko imamo malo več časa zase, je prav, da go dodobra izkoristimo. Razvajajte se in iz trenutne situacije poskusite izvleči kaj dobrega.
  Kako si doma pobarvati lase
  Komentarji (0) Kako si doma pobarvati lase
  Četudi so zaradi trenutnih razmer frizerski saloni zaprti, še ne pomeni, da ne morete imeti popolne barve las. Zelo enostavno se lahko pobarvate namreč tudi doma.
  Čista, urejena in negovana koža
  Komentarji (0) Čista, urejena in negovana koža
  Vsaka ženska si želi lepe in negovane kože obraza, vendar je njena nega, predvsem pozimi, lahko precej zahtevna. Iz tega razloga smo za vas pripravili nasvete, kako z malo truda pridobite zavidanja vredno kožo.
  Lepi nohti so sestavni del popolnega outfita
  Komentarji (0) Lepi nohti so sestavni del popolnega outfita
  Lepo urejeni nohti so želja vsake ženske. Z uporabo permanentnih lakov lahko imate brezhibno urejene nohte z minimalnim trudom. In to kar za 2-3 tedne.
  Nega las pozimi
  Komentarji (0) Nega las pozimi
  Tako kot poletje je tudi zima letni čas, ki našim lasem ne prizanaša. Hladno vreme, veter, dež, sneg, ogrevanje in suh zrak… vse to lahko povzroči suhe lase in prhljaj. Kako jih torej negovati, da do tega ne pride?
  5 korakov do zdravih in sijočih las
  5 korakov do zdravih in sijočih las
  Ne dovolite, da vas kdo ustavi na vaši poti – še posebej, ko gre za vaše lase. Naj vaši lasje po poletju zasijejo v vsem svojem sijaju! V poletnih mesecih je lahko čutiti kako se naši lasje maščujejo. Vročina, sončni žarki, slana voda,… vse to so razlogi, da so naši lasje suhi in neukrotljivi. Naj bo konec poletja, začetek zdravih in sijočih las.