Iskanje
Vse kategorije
  Menu Close

  Dnevne kreme

  Prikaži kot Mreža Seznam
  Razvrsti po
  Prikaži na stran
  Byothea Koncentriran serum za občutljivo kožo Concentrated Repairing Serum

  Byotea koncentriran serum za občutljivo kožo Concentrated Repairing Serum

  Koncentriran serum za občutljivo kožo z barbarsko figo vidno napne in naredi kožo gladko. 50ml.
  29,90€
  Byothea Krema proti pigmentnim madežem in gubam Anti-Blemish Face Cream

  Byotea krema proti pigmentnim madežem in gubam Anti-Blemish Face Cream

  Krema za obraz proti pigmentnim madežem in gubam s čebeljim voskom. 50ml.
  29,00€
  Byotea VitaCity Revitalizing krema za obraz s faktorjem SPF 15

  Byotea VitaCity Revitalizing krema za obraz s faktorjem SPF 15

  Poživljajoča krema za obraz s faktorjem SPF 15. Ne vsebuje parabenov, parafinov, OGM, SLS, SLES. Krema vsebuje zaščitni faktor ter vitamin C. Koža postane bolj kompaktna, pomaga zmanjšati gube, obnavlja svežino in vitalnost. Njena ekskluzivna formula deluje učinkovito proti UVA in UVB žarki, ter zunanjimi dejavniki okolja, kot so smog in onesnaževanje. Obraz je takoj po uporabi bolj svež, sproščen in žareč.
  30,00€
  Byotea VitaCIty vlažilni gel za okoli oči C+

  Byotea VitaCIty vlažilni gel za okoli oči C+

  Dranažno vlažilni gel za predel okoli oči. Gel iz linije VitaCity C+ učinkovito zmanjšuje znake utrujenosti ter manjša gube okoli oči. Že ob prvi uporabi zmanjša vrečke in temne obročke okoli oči. Za svež, svetel in sijoč izgled oči in obraza. Ne vsebuje parabenov, parafinov, OGM, SLS, SLES.
  27,00€
  Byotea VitaCity C+ ampule za poživitev kože 6x5ml

  Byotea VitaCity C+ ampule za poživitev kože 6x5ml

  Ampule VitaCity C+ Pure Revitalizing. Ampuje, ki kožo poživijo in ji hkrati dajo novo energijo. Njihov učinek zagotavlja takojšnja aktivacija čistega vitamina C v prahu, ki ima blage lastnosti in se bori proti dolgočasnemu videz kože zaradi stresa, onesnaženja in staranja. Koži daje bolj enakomeren ton in svetlo polt. Obrazu daje svež sijaj, ter odstranjuje znake utrujenosti.
  35,00€
  Krema za po sončenju FINIBUS TERRAE LYCOSUN

  Krema za po sončenju FINIBUS TERRAE LYCOSUN

  Vlažilna krema za po sončenju kožo po izpostavljenosti soncu nahrani in vzpostavi hidrofilno-lipofilno ravnovesje. Idealna je za vsak tip kože.
  23,50€
  Krema za sončenje FINIBUS TERRAE LYCOSUN SPF50+

  Krema za sončenje FINIBUS TERRAE LYCOSUN SPF50+

  Krema za sončenje z visoko zaščito. Krema vsebuje ekskluzivni inovativni sistem, ki kožo ščiti pred žarki UVA / UVB ter zagotavlja učinkovito in dolgotrajno zaščito. Krema nežne teksture je namenjena svetli in zelo nežni koži kot je otroška, ki običajno hitro pordeči in je nagnjena k nastanku sončnega eritema.
  22,00€
  Krema za sončenje FINIBUS TERRAE LYCOSUN SPF30

  Krema za sončenje FINIBUS TERRAE LYCOSUN SPF30

  Krema za sončenje s srednjo zaščito. Krema vsebuje ekskluzivni inovativni sistem, ki kožo ščiti pred žarki UVA / UVB ter zagotavlja učinkovito in dolgotrajno zaščito. Idealna je za nežno kožo obraza in telesa, ki na soncu pordeči in šele po nekaj dneh porjavi.
  21,50€
  Krema za sončenje FINIBUS TERRAE LYCOSUN SPF20

  Krema za sončenje FINIBUS TERRAE LYCOSUN SPF20

  Krema za sončenje s srednjo zaščito. Krema vsebuje ekskluzivni inovativni sistem, ki kožo ščiti pred žarki UVA / UVB in zagotavlja učinkovito in dolgotrajno zaščito. Idealna je za kožo obraza in telesa, ki je neporjavela in za postopno porjavitev.
  21,50€
  Krema za sončenje FINIBUS TERRAE LYCOSUN SPF6

  Krema za sončenje FINIBUS TERRAE LYCOSUN SPF6

  Krema za sončenje z nizko zaščito. Krema vsebuje tirozin in ekskluzivni inovativni sistem, ki kožo ščiti pred žarki UVA / UVB in zagotavlja učinkovito in dolgotrajno zaščito. Idealna je za kožo obraza in telesa, ki je delno porjavela.
  21,50€
  Krema za intenzivno porjavitev FINIBUS TERRAE LYCOSUN Tan Booster

  Krema za intenzivno porjavelost FINIBUS TERRAE LYCOSUN Tan Booster

  Krema omogoča intenzivno porjavelost kože. Vsebuje tirozin, ki je nujen za proizvodnjo melanina, spodbuja porjavelost in daje koži zlato-rjavo zagorelo polt. Finibus Terrae Lycosun Tan Booster je edina krema za intenzivno porjavelost z likocerasomi, ki ščitijo kožo pred staranjem in zagotavljajo popolno in enakomerno porjavelost.
  22,00€