Iskanje
Vse kategorije
  Menu Close

  Kreme za telo

  Prikaži kot Mreža Seznam
  Razvrsti po
  Prikaži na stran
  Byothea Učvrstitvena krema za prsi in dekolte Breast-Decollete Firming Cream

  Byotea krema za učvrstitev prsi in dekolteja Breast-Decollete Firming Cream

  Učvrstitvena krema za prsi in dekolte s čebeljim strupom za ponovno napeto kožo. Priporoča se uporaba po dojenju. 200ml.
  31,90€
  Krema za sončenje FINIBUS TERRAE LYCOSUN SPF50+

  Krema za sončenje FINIBUS TERRAE LYCOSUN SPF50+

  Krema za sončenje z visoko zaščito. Krema vsebuje ekskluzivni inovativni sistem, ki kožo ščiti pred žarki UVA / UVB ter zagotavlja učinkovito in dolgotrajno zaščito. Krema nežne teksture je namenjena svetli in zelo nežni koži kot je otroška, ki običajno hitro pordeči in je nagnjena k nastanku sončnega eritema.
  22,00€
  Krema za sončenje FINIBUS TERRAE LYCOSUN SPF30

  Krema za sončenje FINIBUS TERRAE LYCOSUN SPF30

  Krema za sončenje s srednjo zaščito. Krema vsebuje ekskluzivni inovativni sistem, ki kožo ščiti pred žarki UVA / UVB ter zagotavlja učinkovito in dolgotrajno zaščito. Idealna je za nežno kožo obraza in telesa, ki na soncu pordeči in šele po nekaj dneh porjavi.
  21,50€
  Krema za sončenje FINIBUS TERRAE LYCOSUN SPF20

  Krema za sončenje FINIBUS TERRAE LYCOSUN SPF20

  Krema za sončenje s srednjo zaščito. Krema vsebuje ekskluzivni inovativni sistem, ki kožo ščiti pred žarki UVA / UVB in zagotavlja učinkovito in dolgotrajno zaščito. Idealna je za kožo obraza in telesa, ki je neporjavela in za postopno porjavitev.
  21,50€
  Krema za sončenje FINIBUS TERRAE LYCOSUN SPF6

  Krema za sončenje FINIBUS TERRAE LYCOSUN SPF6

  Krema za sončenje z nizko zaščito. Krema vsebuje tirozin in ekskluzivni inovativni sistem, ki kožo ščiti pred žarki UVA / UVB in zagotavlja učinkovito in dolgotrajno zaščito. Idealna je za kožo obraza in telesa, ki je delno porjavela.
  21,50€
  Krema za intenzivno porjavitev FINIBUS TERRAE LYCOSUN Tan Booster

  Krema za intenzivno porjavelost FINIBUS TERRAE LYCOSUN Tan Booster

  Krema omogoča intenzivno porjavelost kože. Vsebuje tirozin, ki je nujen za proizvodnjo melanina, spodbuja porjavelost in daje koži zlato-rjavo zagorelo polt. Finibus Terrae Lycosun Tan Booster je edina krema za intenzivno porjavelost z likocerasomi, ki ščitijo kožo pred staranjem in zagotavljajo popolno in enakomerno porjavelost.
  22,00€
  Mr.Bear tattoo losjon za nego tattoojev Tattoo Lotion

  Mr.Bear tattoo losjon za nego tattoojev Tattoo Lotion

  Vlažilno mazilo za tetovaže na vodni osnovi. Je pomirjujoč in se zlahka absorbira v kožo. Brez vonja. Ključne sestavine: aloe vera, kokosovo olje, čebelji vosek, karitejevo maslo.
  12,30€